elpé woningbouw is een totaalaannemer met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit

De bouwonderneming werd in 2015 opgericht door Lieven Props. Vandaag zijn we gegroeid tot een sterk bouwteam en zijn we een vaste waarde in de regio. Ons vakgebied gaat van renovatie van bestaande woningen tot de oprichting van nieuwe woningen en appartementen. Dit doen we van A to Z. Daarnaast bieden we ook afgewerkte woningen aan vanuit onze eigen projectontwikkeling.

Als totaalaannemer zijn we meer dan louter uitvoerder. Nog voor het eerste ontwerp staan we voor u klaar met het juiste advies. We helpen u graag op weg en kunnen met u de mogelijkheden bespreken die passen binnen het beschikbare budget. Heeft u al een bouwplan, dan ook maken we graag een offerte.

Hebben we u kunnen overtuigen, dan gaan we samen verder aan de slag voor een mooi en duurzaam woonproject.
Met een open communicatie en een strakke planning zorgen we telkens voor een vlot en aangenaam bouwproces. We gaan hierbij zorgvuldig te werk en besteden bijzondere aandacht aan details en materiaalkeuzes. Elk project is voor ons een unieke kans om weer een mooie realisatie te verwezenlijken, een kans die we steeds opnieuw met beide handen grijpen.

Een persoonlijke aanpak

Als zaakvoerder van een kleinschalige bouwonderneming zorg ik persoonlijk voor de coördinatie van uw project vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Daardoor kan u steevast rekenen op de juiste aanpak met de nodige kennis en ervaring. Van kinds af aan was ik al gepassioneerd door het bouwen. Die passie neem ik vandaag nog steeds mee tussen mijn klanten en medewerkers bij elke nieuwe uitdaging.

We beschikken zelf over een gemotiveerde ruwbouwploeg die garant staat voor een continue kwaliteit. Dit geeft ons tegelijk de flexibiliteit om vlot bij te sturen en de mogelijkheid om de uitvoeringstermijn van uw project concreet in te plannen. Voor de verdere afwerking werken we enkel met de beste vakmensen.

Inmiddels kunnen we verwijzen naar de vele geslaagde projecten en tevreden klanten en zijn we gedreven en vol enthousiasme om het in de toekomst even goed te doen.

a home from elpé is a home to cherish